Amanda Peet

Z Multimediaexpo.cz

Přejít na: navigace, hledání

Amanda Peet (* 11. leden 1972, Spojené státy americké) je americká herečka.

Vybraná filmografie

  • 1995 – Animal Room
  • 1996 – She's the One
  • 1996 – One fine Day
  • 1997 – Ellen Foster
  • 1997 – Touch Me
  • 1997 – Grind
  • 1998 – Playing by Heart
  • 1999 – Simply Irresistible
  • 1999 – Body Shots
  • 2000 – Takedown
  • 2000 – Whipped
  • 2000 – Isn't she Great
  • 2000 – The Whole Nine Yards
  • 2001 – Saving Silverman
  • 2002 – Igby Goes Down
  • 2003 – High Crimes
  • 2002 – Changing Lanes
  • 2003 – The Elegant Universe
  • 2003 – Something's Gotta Give
  • 2003 – Whatever We Do
  • 2003 – Identity
  • 2004 – The Whole Ten Yards
  • 2005 – Melinda and Melinda
  • 2005 – A Lot Like Love
  • 2005 – Syriana
  • 2005 – The Martian Child
  • 2006 – Griffin and Phoenix
  • 2006 – Fast Track
  • 2006 – Snow Angels

Externí odkazy


Flickr.com nabízí fotografie, obrázky a videa k tématu
Amanda Peet