Slíbený gigantický balík 125 085 souborů byl včera přidán (7. ledna 2021) !
Nyní začíname budovat další super balíček 128 000 souborů,
který brzy rozdrtí všechny rekordy naší Encyklopedie...FFresh emotion cool.png

Igor Bareš

Z Multimediaexpo.cz

Igor Bareš (* 15. dubna 1966 v Olomouci) je český herec. Po maturitě na střední zemědělské škole studoval na brněnské JAMU občas vystupoval v Divadle bratří Mrštíků, po absolutoriu školy byl v angažmá v Mahenově divadle, od roku 1991 pak členem Národního divadla v Brně. Od roku 2002 je ve svobodném povolání. Kromě své práce v divadle účinkuje také v rozhlase a v působí i v dabingu.

Filmografie, výběr

  • 1993 Kruté proměny
  • 2002 Výlet
  • 2005 Sluneční stát
  • 2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
  • 2006 Hezké chvily bez záruky
  • 2006 Horákovi (televizní seriál)

Externí odkazy