Black-Friday-2019-12-Multimediaexpo.png

Michael Weatherly

Z Multimediaexpo.cz

Přejít na: navigace, hledání
Michael Weatherly na Emmy (2016)
Minnie Driver a Michael Weatherly na Emmy (2016)

Michael Manning Weatherly, Jr. (* 8. červenec 1968, New York) je americký herec.

Životopis

Narodil se v New Yorku a vyrůstal v Connecticutu. Má bohaté rodiče Patricii a Michaela Weatherlyovi. Má jedenáct sourozenců, ale pouze jeden z nich má stejné rodiče jako on. Jeho otec ho vydědil poté, co se Michael rozhodl stát hercem. Studoval v Massachusetts a v Paříži, ale školu kvůli herectví opustil. Je ženatý s Amelií Heinle, se kterou si také několikrát zahrál. Předtím také chodil s Jessicou Alba.

Nejznámější je díky rolím v seriálech Černý anděl a Námořní vyšetřovací služba (Anthony DiNozzo). Objevil se také v seriálech Loving, Čarodějky, Ally McBealová, JAG a dalších, hrál i v několika filmech.

Filmografie

Rok Film/seriál Role Poznámky
1991 Cosby Show Theův spolubydlící 1 epizoda
1992–1995 Loving Cooper Alden
1995–1996 The City
1996 Pier 66 Decker Monroe
1997 Meet Wally Sparks Dean Sparks
Asteroid Dr. Matthew Rogers
Válka špionů James Cash 1 epizoda
1998 The Advanced Guard Kevin
Significant Others Ben Chasen 6 epizod
Poslední dny disca Hap
Jesse Roy 6 epizod
1999 Čarodějky Brendan Rowe 1 epizoda
Vrána James Horton 1 epizoda
Winding Roads Mick Simons
2000 Srub u jezera Boone
Stydlivý polda Dave Juniper
Grapevine Jack Vallone 1 epizoda
The Specials Verdict
Ally McBealová Wayne Keebler 1 epizoda
2000–2002 Černý anděl Logan Cale 42 epizod
2001 Venus and Mars Cody Battle Vandermeer
Trigger Happy Bill
2003 JAG zvláštní agent Anthony DiNozzo 2 epizody
2003-2016 Námořní vyšetřovací služba 234 epizod
2004 Životní příběh Natalie Woodové Robert Wagner
2005 Malá vada na kráse Tom
2009 Charlie Valentine Danny Valentine
2012 Major Crimes Thorn Woodson
Inside NCIS zvláštní agent Anthony DiNozzo 7 epizod

Velká Galerie

Externí odkazy


Flickr.com nabízí fotografie, obrázky a videa k tématu
Michael Weatherly
Commons nabízí fotografie, obrázky a videa k tématu
Michael Weatherly
Osobní nástroje
Jmenné prostory
Varianty
Akce
Hlavní funkce
Navigace
Nástroje
Příspěvky a dary
Další informace